Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

AS "SEB banka" izsniegusi 2 miljonu eiro ilgtermiņa aizdevumu makšķerēšanas un tūrisma preču ražošanas un tirdzniecības grupas "Salmo" uzņēmumam "Salmo Invest", kas tiks ieguldīti kompānijas biroju ēkas renovācijā un iekārtošanā, portāls "Delfi" uzzināja bankā.

"Salmo" jaunais birojs atradīsies Imantā, Skandu ielā 7, rekonstruētā bijušās rūpnīcas Radiotehnika korpusā, kura būvniecība tika aizsākta vēl padomju laikā. Pēc ēkas rekonstrukcijas pabeigšanas tai būs pieci stāvi. Plānots, ka aptuveni 60% no ēkas biroju platības aizņems "Salmo", bet pārējās telpas tiks izīrētas citiem uzņēmumiem.

"Salmo Invest" valdes priekšsēdētājs Raimonds Vaišļa atzīmē, ka "Salmo Invest" primārais uzdevums, investējot "Salmo biroji" ir uzlabot darba vidi komandai un izveidot atbilstošas telpas interneta veikala vajadzībām, kas tiks atvērts Latvijas tirgum 2018. gada pirmajā pusē. "Šis projekts top lielāks par pašu vajadzībām un līdz ar to arī citiem piedāvājam iekārtoties "Salmo birojos". Ērta piebraukšana ar plašu auto stāvvietu, labiekārtoti kabineti, svaigs gaiss no modernām ventilācijas un kondicionēšanas iekārtām un citas ērtības "Salmo" birojos var būt labs pamats arī citu biznesu attīstībai," norāda Vaišļa.

"SEB bankas" valdes loceklis Ints Krasts piebilst, ka ""Salmo" un "SEB banka" jau daudzus gadus ir partneri, tādēļ mums ir bijusi privilēģija sekot līdzi uzņēmuma izaugsmei un to atbalstīt. "Salmo" ir kļuvis par vienu no vadošajām kompānijām savā jomā ne vien Baltijā, bet arī Krievijā, Ukrainā un virknē citu valstu, un tā turpina apgūt jaunus tirgus. Ir augušas arī uzņēmuma vajadzības, tādēļ esam gandarīti par iespēju sniegt savu ieguldījumu arī šajā projektā, palīdzot "Salmo" iegūt mūsdienu prasībām un kompānijas biznesa vajadzībām atbilstošas biroja telpas".

Kompānija attīsta savus zīmolus – "Salmo" makšķerēšanas piederumus, "Lucky John" zivju mānekļus un "Norfin" apģērbus un tūrisma preces, eksportējot tās gan uz pārējām Baltijas valstīm, gan Krieviju un citām NVS valstīm, gan Eiropas valstīm, kā arī citiem pasaules reģioniem.

"Salmo" zīmolu preces tiek izstrādātas Latvijā un ražotas Āzijas valstīs. Makšķerēšanas piederumus un citas preces "Salmo" rada, ņemot vērā tās Baltijas reģiona dabas un klimata īpatnības, kas ir svarīgas, lai makšķernieki varētu justies komfortabli un gūt lomus šī reģiona ūdenstilpnēs, tostarp, mānekļu krāsas un formas, apģērba siltumnoturība, aizsardzība pret vēju un mitrumu, kā arī citas īpašības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!