Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Latvijas boksera Maira Brieža pirmais pretinieks jaunizveidotās Pasaules Boksa Supersērijas ceturtdaļfinālā kubietis Maiks Peress apzinās, ka latvietis ir agresīvs bokseris, kuram patīk doties uzbrukumā.

Kā zināms, 30. septembrī "Arēnā Rīga" notiks Muhameda Alī vārdā nosaukto Pasaules Boksa Supersērijas trofejas ceturtdaļfināls, kurā tiksies Mairis Briedis un kubietis Maiks Peress. Cīņas organizatori informē, ka interese par biļetēm esot diezgan liela.

Peress par Briedi pārāk daudz informācijas vēl nav savācis, tomēr viņš ir noskaņojies kareivīgi, lai Rīgā varētu izrādīt pretestību Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionam.

"Es tikai zinu, ka Briedis ir agresīvs bokseris, kuram patīk cīņas doties uz priekšu. Es zinu, ka esmu labākais smagsvars pasaulē. Esmu gatavs visam, kas manis sagaida Rīgā," organizatoru izplatītajā paziņojumā citēts Peress.

Savukārt Briedis pauda prieku, ka līdzjutēju interese par biļetēm esot liela un ka viņš varēs cīnīties pie pilnām tribīnēm.

"Perezs izteicās, ka viņu Latvijas līdzjutēji neuztraucot, bet domāju, ka to, kas viņu sagaida, viņš sapratīs tikai ierodoties "Arēnā Rīga" uz cīņu," sacīja Briedis.

Boksa turnīra organizatoru uzņēmuma "Comosa" boksa operāciju direktors Kalle Zauerlands par gaidāmo cīņu sacīja: "Mēs zinājām, ka Briedis ir karsts vārds un vietējais varonis, bet tā, ka šī ir pirmā tāda kalibra cīņa Latvijā, ar pasaules čempiona jostas aizstāvēšanu, esam īpaši priecīgi, ka 30. septembrī varēsim to aizvadīt pie izpārdotām tribīnēm, ringā uz karu tiekoties diviem lieliskiem cīkstoņiem."

Boksa supersērijas uzvarētājs iegūs leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu. Tāpat paredzams, ka viņš saņems arī WBA, WBC, WBO un IBF čempionu jostas pirmā smagā svara kategorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!