Foto: AFP/Scanpix/LETA
Krievijā dzimusī un Kazahstānu pārstāvošā tenisiste Jūlija Putinceva otrdien bija spiesta publiski atvainoties savam trenerim Romānam Kisļanskim, kuru spēles laikā, nesavaldot emocijas, nosauca par pamuļķi.

Pasaules ranga 50. vietas īpašniece Putinceva pirmdien Ņūheivenas turnīra pirmās kārtas mačā neuzvarēja nevienu geimu un ar 0-6, 0-6 piekāpās francūzietei Alīzei Kornē. Pēc zaudētiem pirmajiem trīs geimiem 22 gadus vecā tenisiste izmantoja noteikumos atļauto iespēju aprunāties ar treneri. Šoreiz sportistes un trenera saruna izrādījās diezgan emocionāla.

"Tu tur gremo un skaties savus debilos video. Tu pamuļķis esi? Tu man ne reizi neatbalstīji, kad uzvarēju izspēli," sacīja Putinceva. Treneris gan bilda, ka izspēlē Kornē kļūdījusies un tādēļ nav aplaudējis, uz ko savs sakāmais bija sportistei. "Viņi taču aplaudē, kad es kļūdos. Sāc arī tu tā darīt! Mūlis tu tāds! Ej prom, ja jau neatbalsti mani. Ko vispār atvilkies? Un nerādi savu debilo smaidu."

Vēlāk video ar notikušo sarunu nokļuva sociālajos tīklos, pēc kā tenisistei nācās nožēlot savu rīcību. "Vakardiena bija īsta elle. Nekas nesanāca, bet, diemžēl, tenisā tā mēdz notikt. Gribētu atvainoties trenerim Romānam Kisļanskim par maniem negatīvajiem izteicieniem. Mēdzu būt ļoti impulsīva un daudzkārt emocijas ņem virsroku. Es gan to cenšos labot, centīšos arī izdarīt secinājumus pēc šīs spēles."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!