Internetā publicēts kāds aculiecinieka video no ASV, kur redzams, kā cilvēks uzlēcis uz auto evakuatora un mēģina izglābt savu spēkratu no aizvilkšanas. Neskatoties uz to, evakuatora vadītājs turpina braukt.

Sākotnēji automobilis bijis pilnībā uz evakuatora platformas, tomēr auto īpašniekam braukšanas laikā izdevies to daļēji atāķēt, bet tas nokritis no platformas un turpinājis trosē vilkties līdzi evakuatoram. Interesanti, ka automobilim bija jau noņemti riteņi, tādēļ tas ar metāla balstiekārtas daļām, strīķējoties pret asfaltu, radīja pamatīgu dzirksteļu mutuli.

Aculiecinieki, sekojot evakuatoram un šiem notikumiem, izsauca policiju, kura apstādināja neatlaidīgo autovadītāju. Turklāt ar šādu rīcību evakuatora vadītājs apdraudēja ne tikai cilvēku uz platformas, bet arī citus ceļu satiksmes dalībniekus, jo pagriezienos trosē vilktais auto gāja ar pamatīgu sanesi.

Pēc pārrunām ar policiju gan evakuatora vadītājs, gan auto īpašnieks tika palaisti vaļā, vēsta "NY Daily News", tomēr spēkrata īpašniekam, kurš šādi mēģināja glābt savu auto, draud apsūdzības par vandālismu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!