20 gadus pēc debijas "Word Gets Around" sešiem Nr. 1 albumiem "Stereophonics" izziņo jauna ieraksta izdošanu. Albums "Scream Above The Sounds" tiks izdots 3. novembrī "Parlophone Records" paspārnē, savukārt pirms tā nākšanas klajā grupa publicējusi dziesmas "Caught By The Wind" video.

"Ikviena dziesma sniedz sava veida atbrīvošanu. Pat ja ir nostalģija, bailes vai satraukums, dziesmas sniedz cerību un "telpu izpausmei"," par jauno albumu izsakās grupas līderis Kellijs Džonss.

Gaidāmais desmitais studijas ieraksts "Scream Above The Sounds" seko 2015. gada albumam "Keep The Village Alive", kas uzreiz pēc izdošanas ierindojās topu pirmajās pozīcijās – gluži tāpat kā pārējie grupas albumi: "Performance and Cocktails" (1999), "Just Enough Education To Perform" (2001), "You Gotta Go There To Come Back" (2003), "Language. Sex. Violence. Other?" (2005) un "Pull The Pin" (2007).

Velsiešu alternatīvā roka un britpopa apvienības "Stereophonics" sastāvā ir Kellijs Džonss (vokāls / ģitāra), Ričards Džonss (bass), Ādams Zindani (ģitāra) un Džeimijs Morisons (bungas), bet taustiņu spēlētājs Tonijs Kirkhems pievienojas grupai koncertos.

Albuma "Scream Above The Sounds" dziesmu saraksts:

1. "Caught By The Wind"
2. "Taking A Tumble"
3. "What's All The Fuss About?"
4. "Geronimo"
5. "All In One Night"
6. "Chances Are"
7. "Before Anyone Knew Our Name"
8. "Would You Believe?"
9. "Cryin' In Your Beer"
10. "Boy On A Bike"
11. "Elevators"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!