Vārda mākslas meistari Georgs no Runu zāles un Kurts no "S.T.A." laiduši klajā svaigus albumus, portālu "Delfi" informēja mūziķu pārstāvji.
Georgs sava ieraksta - 'Prāta Pasaule' - saturu formulē: "Tas ir sevis, jūtu, domu un sava prāta izzināšanas ceļš, skatījums un gūtās atziņas. 'Prāta Pasaule' ir stāsts par tās dažādību, kas ir atkarīga no katra cilvēka individuālās vides un uztveres. Albums ir dziļi personisks un pieskaras iekšējiem pārdzīvojumiem un pārdomām."

'Prāta Pasaule' savu ceļu pretī saules gaismai aizsāka jau 2003. gadā, kad tika ierakstītas pirmās dziesmas. Albuma lielāko daļu muzikāli producējuši ir Reinšteins un wiesturz, kas galvenokārt arī ir atbildīgi par Runu Zāles muzikālajām noskaņām. Albumā piedalās tādi viesmākslinieki kā bū-š, wiesturz, Kaņepe, Reinšteins, dj Oļegs, mixmaster AG un Raitis u.c.

"Pilsētas Leģendas" - tā savukārt "S.T.A." dalībnieks Kurts sauc gan savu tekstu sacerēšanas stilu, gan arī savu jaunāko ierakstu - 'Pilsētas Leģendas 1. daļa'. Hip-hop ritmā pastāstītie stāsti atdzīvojas Krii radītajā mūzikas pasaulē. "Tā ir Rīga, kādu visi pazīstam, Rīga, kādu neviens nekad nav redzējis," albumu raksturo tā veidotāji.

Albums tika pabeigts 2004. gada nogalē un to muzikāli producējis ir dj Krii, izņemot dziesmu 'Sava Patiesība', kurai mūzikas autors ir Emīls Zants. Bez paša Kurta albumā piedalās AG, Ozols, wiesturz, R-viss, dj Krii un dj Monstrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!