Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien brauciens "Rīgas satiksmes" 1. tramvajā "Delfi" aculieciniecei Nadeždai un pārējiem pasažieriem bijis visai nepatīkams - nezināmi ļaundari sasituši transporta līdzeklim stiklu.

"Aptuveni ap plkst.14 sēdēju 1. tramvajā Imanta - Jugla, kā arī lasīju grāmatu," stāsta pasažiere.

"Pieturā "Nacionālā bibliotēka" pēkšņi tramvajam tika saplēsts stikls, bet pēc tam sekoja sitiens pa tramvaja korupusu," apgalvo Nadežda, kuru visvairāk esot izbrīnījusi cilvēku attieksme pret notiekošo.

"Pasažieri sēdēja, nekustējās, vienīgi kāds puisēna tēvs notīrīja stiklus. Akmens? Šāviens?"" neizpratnē par sasisto stiklu ir reportāžas autore.

Viņa arī norādīja, ka tramvaja pietura bijusi tukša, kā arī neviens īsti neesot sapratis, kas notiek. "Tas bija vecais tramvajs. Videonovērošanas kameras tā kā strādāja, tiesa, tramvaja vadītāja vispār nereaģēja uz notikušo," apgalvo Nadežda.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!