Foto: Instagram.com/santazamuele/
Par Latvijas bagātāko cilvēku dēvētā AS "ABLV Bank" padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa dzīvesbiedre Santa Kristiāna Zāmuele (attēlā) vairākkārt apliecinājusi savu labo gaumes izjūtu, un nesen viņai atkal izdevies pārsteigt.

Fiļs un viņa sieva nav bieži viesi pašmāju saviesīgajos burziņos. Tiesa, Santa labprāt rosās sociālajos tīklos, un ietekmīgā kunga dzīvesbiedres "Instagram" foto blogā publicētās bildes ļauj novērtēt ne tikai viņas ikdienas gaitas, bet arī ģērbšanās stilu.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Santa padalījusies ar momentuzņēmumu, kurā viņa iemūžināta interesanta piegriezuma sarkanā minikleitā, un sirsniņu jeb "patīk" birums, kā arī ļaužu glaimojošie komplimenti, kas izlasāmi pie fotogrāfijas, apliecina – ar gaumi viņai viss ir vislabākajā kārtībā.

Atgādinām, ka Santa savulaik atpazīstamību iemantoja kā žurnāla "Cosmopolitan" galvenā redaktore, bet tagad viņa pievērsusies vīna un šampanieša biznesam un ļaužu izglītošanai par šiem dzērieniem. Savukārt ar Oļegu viņa apprecējās aizvadītā gada rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!