Foto: Vida Press/AFP/Scanpix/LETA
Deviņdesmitajos gados populārā seriāla "Melrouzpleisa" zvaigzne Hītera Loklīra 25. augustā atzīmēs 56 gadu jubileju, un, lai gan viņa pēdējos gados vairījusies no starmešu gaismām, nesen aktrise izgājusi sabiedrībā, un daudzus pārsteidzis viņas izskats.

Skaistuma standartu latiņa skarbajā šovbiznesa industrijā ir pacelta tik augstu, ka daudzas slavenas sievietes, cenšoties nezaudēt agrāko spozmi, kādā vājuma brīdī jož uz plastiskās ķirurģijas klīniku savā ķermenī nostiept un izlīdzināt visu iespējamo.

Savukārt Loklīra ierindojama to drosminieču vidū, kas, ja arī ļāvušās mākslīgā skaistuma valdzinājumam, darījušas to saprāta robežās. Aizvadītās nedēļas izskaņā aktrise apmeklējusi saviesīgu pasākumu Beverlihilsā un apliecinājusi – viņa prot cienīgi novecot.

Kā vēsta ārzemju prese, Loklīra jau labu laiku nebija manīta saviesīgos pasākumos. Viņas nesenā parādīšanās sabiedrībā daudziem bijis patīkams pārsteigums, bet vēl jo lielāku pārsteigumu sagādājis tas, cik labi savā vecumā aktrise izskatās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!