Foto: DELFI Aculiecinieks
Kāds vērīgs "Delfi" aculiecinieks Tēriņu ielas apkaimē pamanījis vīrieti, kurš atkritumus nolicis uz sev nepiederošas teritorijas. Savukārt bildēs redzamais vīrietis norāda, ka viņš tiek nepatiesi apvainots, jo konteiners atrodas publiskā vietā.

"Gribu vērst lasītāju uzmanību uz šo "cūkmenu", kurš nekautrējas savas miskastes izkraut sev nepiederošās teritorijās un uz aizrādījumiem draud izrēķināties," ziņo Ainārs.

Portālam "Delfi" attēlā redzamais vīrietis atsūtījis savu redzējumu par notikušo. Proti, viņš atzīmē, ka attēlos nav fiksēts pats atkritumu mešanas fakts konteineros, nedz draudu izteikšana.

"Otrkārt, ja arī atkritumi tika iemesti konteinerā, tad jāņem vērā, ka tas ir konteiners, kas atrodas publiskā vietā-pie veikala "Elvi" Tēriņu ielā, Rīgā, kurš tur novietots saskaņā ar Rīgas domes saistošajiem noteikumiem Nr.146, un tādējādi atkritumu izmešana tajā nav administratīvi sodāma," apgalvo vīrietis.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!