Foto: Instagram.com/thylaneblondeau/Vida Press
Pirms aptuveni sešiem gadiem par īstu sensāciju kļuva francūziete Tailena Blondo (attēlā). Tolaik vien 10 gadus vecā meitenīte tika pasludināta par pasaulē skaistāko bērnu. Šopavasar viņai apritēja saldie 16, un daiļavas dzīve joprojām ir cieši saistīta ar modes pasauli.

Tailena šonedēļ manīta Ņujorkas modes nedēļas ietvaros notikušajā dizainera Maikla Kora pavasara/vasaras kolekcijas tērpu skatē, un simpātiskās pusaudzes parādīšanos sabiedrībā ārzemju mediji izmantojuši, lai visiem atgādinātu, ka viņa savulaik tika dēvēta par pasaulē skaistāko bērniņu.

Kā liecina preses fotogrāfu uzņemtie kadri, Tailena pa šiem gadiem brangi paaugusies un joprojām var lepoties ar daiļu izskatu, un ļoti atzinīgi vērtēta arī pusaudzes gaumes izjūta.

Ārzemju mediji vēsta, ka Tailena joprojām strādā par modeli, taču meitenes karjera vērtējama kā viduvēja, jo milzu ievērība, ko viņa izpelnījās, būdama maziņa, ir noplakusi un darba piedāvājumu vairs nav tik daudz kā agrāk.

Jāatzīmē, ka par īstu skandālu savulaik kļuva fotosesija glancētajam izdevumam "Vogue", kurā 10 gadus vecā Tailena pozēja kā pieaugusi sieviete, tērpusies augstpapēžu kurpēs un ar spilgtu grima kārtu uz sejas.

Daudziem tolaik šķita, ka mazulītes vizuālais tēls un bildēs iemūžinātās pozas ir pārāk provokatīvas un viņas vecumam neatbilstošas.

TB..in st Tropez when i was 6 Mood #lovemyvillage

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on Mar 19, 2016 at 2:02am PDT

TB when mum was my stylist 😍 love u 4 ever @veronikaloubry #bestmam

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on Jun 14, 2016 at 1:08pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!