Foto: Vida Press
Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi naski ķērušies klāt ASV prezidenta Donalda Trampa jaunākās meitas Tifānijas mīlas dzīves iztirzāšanai. Kuluāros uzvirmojušas runas, ka viņa, iespējams, pašķīrusies no sava ilggadējā drauga Rosa Mekanika (abi attēlā).

Tiek vēstīts, ka Tifānija, kura nākusi pasaulē Trampa izjukušajā laulībā ar amerikāņu TV personību Mariju Meiplsu, un Ross jau vairākus mēnešus nav manīti kopā. Tāpat arī izdevums "Mail Online" ziņo, ka jaunieši dzīvo katrs savā pilsētā – prezidenta meita mitinās Vašingtonā, kur šoruden uzsāka studijas universitātē, savukārt viņas draudziņš palicis Ņujorkā, kur strādā par datosistēmu inženieri.

Jaunieši savas attiecības līdz šim neslēpa – abi labprāt sociālajos tīklos dalījās ar kopbildēm, kas papildinātas ar mīļiem tekstiem. Tiesa, ārzemju tabloīdi izskaitļojuši, ka pēdējie foto, kuros Tifānija un Ross redzami kopā, tapuši jūlijā.

Ogles baumu ugunskuram piemetis tas, ka Ross savu "Instagram" foto blogu nesen padarījis privātu, liedzot svešām acīm apskatīt viņa publicētās fotogrāfijas.Tāpat arī viņš nomainījis profila bildi – tagad jauneklis tajā pozē kopā ar kādu noslēpumainu puisi.

Mediji steiguši analizēt, kas Rosu pamudinājis šādi rīkoties, un drīz vien tapusi versija, ka viņš un Tifānija, iespējams, ir pašķīrušies. Savukārt teorija, ka puisis gluži vienkārši vēlas saglabāt savu privāto telpu, īsti nav guvusi atsaucību.

Kā liecina ārzemju foto aģentūrās publicētie kadri, Tifānija pēdējā laikā apmeklējusi vairākus saviesīgus pasākumus, tajā skaitā arī Ņujorkas modes nedēļu, tomēr, lai gan šajā pilsētā dzīvo arī Ross, uz tērpu skatēm viņa bija devusies draugu pulciņā, nevis kopā ar mīļoto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!