Foto: LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis pirms nākamnedēļ gaidāmās cīņas pret kubieti Maiku Peresu izmainījis treniņu procesu, jo pirmo reizi tik augsta līmeņa mačos būs jācīnās pret kreili.

Piektdien Briedis aizvadīja atklāto treniņu.

Brieža un Peresa cīņas uzvarētājs pusfinālā tiksies ar ukraini Oleksandru Usiku. Briedis atklāja medijiem, ka pagaidām nedomā par potenciālo pretinieku, jo sākumā jāuzvar Peress. Tomēr latviešu bokseris piebilst, ka, uzvaras gadījumā, sagatavošanās process būs vieglāks, jo arī ukrainis ir kreilis.

Kā ziņojām, "World Boxing Super Series" ceturtdaļfināla mačs starp pašreizējo pasaules čempionu Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā Mairi Briedi un kubieti Maiku Peresu notiks 30. septembrī "Arēnā Rīga".

"World Boxing Super Series" piedalās astoņi labākie pirmā smagā svara bokseri, kas izslēgšanas sacensību formātā cīnīsies ne tikai par leģendārā Muhameda Ali vārdā nosauktu balvu, bet arī Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempionu jostām.

Vēl boksa supersērijas ceturtdaļfinālā IBF čempions, Krievijas bokseris Murats Gasijevs ringā tiksies ar poli Kšištofu Vlodarčiku, bet WBA čempions, kubietis Juniers Dortikosa cīnīsies ar krievu Dmitriju Kudrjašovu, kurš ir obligātais pretendents uz Briedim piederošo WBC čempiona jostu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!