Foto: LETA
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Arī Kristīne Deimon Porziņģim iedevusi kurvīti

Foto: Privātais arhīvs/LETA
Šonedēļ pašmāju kuluāros aktīvi tiek apspriests latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa attiecību statuss. Sportists saviem faniem bija pažēlojies, ka viņam joprojām nav izdevies atrast otru pusīti, un latvieši ar skubu metās analizēt sava elka neveiksmes mīlas frontē, mierinot viņu, ka visam savs laiks. Savukārt dizainere un skropstu meistare
Kristīne Deimon
bijusi skarba – viņa publiski paziņojusi, ka Porziņģis lecas kā augstprātīgs muļķis.

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi foto: Rīgas modes nedēļas apakšveļas modeļu atlase

Foto: Publicitātes foto

Jau oktobra beigās Rīgā norisināsies par pastāvīgu tradīciju kļuvusī Rīgas modes nedēļa, kas, kā ierasts, pilsētniekus un pilsētas viesus priecēs ar dažādu dizaineru jaunāko veikumu skatēm un stilīgiem burziņiem. Jau sākusies arī modeļu atlase vērienīgajiem modes svētkiem.

Lasīt vairāk

Kristaps Valters vairs neslēpj jaunās attiecības

Foto: Instagram.com/lasmajukone/

Šopavasar uzvirmoja runas, ka bijušais basketbolists Kristaps Valters izšķīries no savas sievas un trīs kopīgo bērnu mātes Džeinas Ansones, un tagad gūts apstiprinājums, ka sportists uzsācis jaunas attiecības – par viņa simpātiju kļuvusi Lāsma Jukone (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Rīdziniece Inese: 'X Faktora' žūrija ir neadekvāta

Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 17. septembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jau trešais talantu šova "X Faktors" atlases raidījums, kurā ierasti emocijas sita augstu vilni.

Lasīt vairāk

Foto: Kardašjana niecīgā bikini pludmalē atrāda satriecošo ķermeni

Foto: Vida Press

Ikreiz, kad amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) pludmalē gozējas bikini, turpat netālu spieto vairāki paparaci, kas naski steidz iemūžināt unikālo skatu.

Lasīt vairāk

Ar strīdiem, slinkošanu un koķetēšanu startē 'Lauku sēta'

Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 21. septembra, vakarā pie LNT skatītājiem atgriezās viens no iemīļotākajiem pašmāju televīzijas šoviem "Lauku sēta". Tā ceturtajā sezonā spēkiem mērosies puišu un meiteņu komandas, un jau pirmais raidījums appliecināja - kaislību netrūks.

Lasīt vairāk

Ļaudis izsmej Melānijas Trampas čāčīgo kleitu

Foto: Vida Press

ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedre Melānija Trampa (attēlā) līdz šim demonstrējusi izcilu gaumes izjūtu, tomēr kļūdās arī vislabākās, un šonedēļ viņai gadījies stila misēklis.

Lasīt vairāk

Aina Poiša piedzīvojusi brīnumainas pārvērtības

Foto: Publicitātes foto

Septembra izskaņā telekanāla "STV Pirmā!" skatītāju vērtējumam tiks nodots šovs "Ievas jaunās pārvērtības", kurā varēs sekot līdzi tam, kā pārmaiņas piedzīvo dažādas Latvijas sievietes. Pirms šova izmaiņām ļāvusies arī viena no tā vadītājām – ģimenes psihoterapeite Aina Poiša.

Lasīt vairāk

Video: Kumēdiņu meistari izņirgājas par Buzovu

Foto: Kadrs no video

Par šī gada spilgtāko parādību Krievijas šovbiznesā noteikti var dēvēt plaša profila mākslinieci Olgu Buzovu, kura spēkus izmēģinājusi dažādās jomās un izpelnījusies gan fanu mīlestību, gan nelabvēļu kritiku.

Lasīt vairāk

Paukštello skaidro, kā patiesībā notikusi viņa aiziešana no teātra

Foto: F64

Starp tiem aktieriem, kuri jaunajā sezonā pazuduši no pašmāju teātru štata darbinieku sarakstiem, ir arī Dailes teātra aktieris Jānis Paukštello.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!