Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kad šovasar tapa zināms, ka par "Krievijas zelta balsi" dēvētais dziedātājs Nikolajs Baskovs jau oktobrī gatavojas precēties, daudzi neslēpa izbrīnu par populārā skatuves mākslinieka pēkšņo lēmumu.

Ne vienu vien māca aizdomas, ka plānotās laulības ar TV zvaigzni Viktoriju Lopirevu ir vien mārketinga triks, un ogles šaubu ugunskuram piemeta tas, ka par laimīgo notikumu pasauli pirmais bija informējis Čečenijas Republikas prezidents Ramzans Kadirovs.

Kāzas bija plānotas 5. oktobrī Groznijas pilsētas svētku laikā, un pats Kadirovs bija steidzis paziņot – tās kļūs par simtgades kāzām.

Baskovs un Lopireva šīs runas nenoliedza, un cilvēki pamazām sarada ar domu, ka populārais Krievijas dziedātājs patiešām vedīs pie altāra daiļo šovbiznesa zvaigzni.

Neilgi pirms gaidāmajām kāzām jaunais pāris metis kažoku uz otru pusi – viesojoties sarunu šovā pie Andreja Malahova, abi atklājuši, ka kāzas atceltas.

Kā, atsaucoties uz Baskova stāstīto, ziņo Krievijas mediji, 5. oktobris ir viņa vectētiņa nāves diena un dziedātāja māte lūgusi izvēlēties citu dienu svinībām.

Tiesa, pagaidām nav zināms, kad un vai vispār Baskova un Lopirevas kāzas notiks, bet izskanējusi informācija, ka pie šīs tēmas apspriešanas pāris gatavojas atgriezties vien nākamajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!