Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons mājās atgūstas pēc negadījuma uz skatuves, kad sestdien, 30. septembra vakarā, viņam koncerta laikā uzkrita skatuves dekorācija, ziņo Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Koncertā, kas notika Ņujorkas zālē "Hammerstein Ballroom", Mensons, izpildot dueta "Eurythmics" dziesmas "Sweet Dreams" kaverversiju, sāka rāpties augšā pa skatuves dekorāciju – divām milzu pistolēm, kad tā sabruka un uzkrita viņam virsū. Koncerts tika pārtraukts, bet Mensons aizvests uz slimnīcu.

Aculiecinieks medijam apgalvo, ka Mensons uz skatuves gulējis aptuveni 15 minūtes, līdz viņu uz nestuvēm nogādāja prom. "Viņš bija diezgan mierīgs, it kā būtu bezsamaņā," BBC atklāj koncerta apmeklētājs Entonijs Biskardi.

Mensons pēc šī negadījuma atcēlis deviņus ASV tūres koncertus. Mākslinieka preses pārstāvis atklāj, ka Mensons pēc ievainojuma atkopsies savās Losandželosas mājās.

Savukārt Mensona ģitārists Tailers Beits savā "Instagram" kontā raksta, ka tūre "uz minūti ir nopauzēta", bet "Mensons jau pavisam drīz būs atpakaļ darbībā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!