Foto: Shutterstock
Dienā nokrišņu zona turpinās šķērsot Latvijas teritoriju, tādēļ laiks būs lielākoties mākoņains un daudzviet pa laikam līs, un tikai vakarā rietumos debesis brīžiem skaidrosies, prognozē sinoptiķi.

Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas vietām būs brāzmains. Maksimālā gaisa temperatūra austrumos gaidāma +7…+10 grādu robežās, bet rietumos būs par dažiem grādiem siltāks: +10…+14 grādi.

Kā ziņots, turpmākās darba dienas būs lielākoties mākoņainas un lietainas, bieži pastiprināsies arī dienvidu puses vējš. Temperatūra lielākoties saglabāsies +8...+13 grādu intervālā, lai gan dažviet austrumos naktīs termometra stabiņš var noslīdēt arī līdz +5 grādu atzīmei.

Darba nedēļas izskaņā Baltijas valstis šķērsos ciklona centrs, tādēļ vējš pierims, tomēr saglabāsies lielākoties mākoņains un arī lietains laiks, vietām iespējams pērkona negaiss, kā arī stiprs lietus.

Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!