Foto: Publicitātes foto

Oktobra beigās maestro Raimonds Pauls kopā ar solistiem Kristīni Prauliņu, Dināru Rudāni un Mārtiņu Ruski koncertēs vairākās Latvijas pilsētās - Alūksnē, Lielvārdē, Līvānos, Ādažos, Rīgā un Madonā, piedāvājot jaunu koncertprogrammu "Ielūdz maestro Raimonds Pauls", portālu "Delfi" informē koncerta producents Jānis Kļaviņš.

"Šajā programmā iziešu uz skatuves ar savu jauno vokālistu paaudzi - ar Kristīni Prauliņu mēs sākām savā laikā galīgi jauniņu pa džeza līniju, viņai jau ir sava pieredze, programmā piedalīsies arī Mārtiņš Ruskis, kurš mācās mūzikas akadēmijā kā vokālists, varbūt kādreiz būs solists operā. Ar Dināru man ir arī soloprogramma, ar viņu strādāt ir interesanti, viņa ir talantīga dziedātāja ar labu vokālo skolu," par programmā izvēlētajiem solistiem saka Maestro Raimonds Pauls.

Muzikālo sastāvu vadīt maestro uzticējis ģitāristam un aranžētājam Mārcim Auziņam. Koncertā varēs dzirdēt arī mūziķus Kristapu Vanadziņu, Tomu Poišu un Rūdolfu Dankfeldu.

Koncertprogrammā "Ielūdz Maestro Raimonds Pauls" iekļautas gan pilnīgi jaunas kompozīcijas ar Guntara Rača, Jāņa Petera un Leona Brieža dzeju, gan maz dzirdētas teātra dziesmas, gan jau pazīstamas un klausītājiem tuvas kompozīcijas.

Koncertprogramma "Ielūdz maestro Raimonds Pauls" izskanēs vairākās Latvijas pilsētās: 22. oktobrī Alūksnes Kultūras centrā, 2. novembrī kultūras namā "Lielvārde, 12. novembrī Līvānu novada kultūras centrā, 17. novembrī Ādažu kultūras centrā, 24. novembrī Rīgā, VEF kultūras pilī, 2. decembrī Madonas kultūras namā.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!