Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Manchester United" mediķi aizlieguši pussargam Polam Pogba spēlēt basketbolu, raksta britu prese.

Franču futbolists atlabst no savainojuma, ko viņš guva UEFA Čempionu līgas mačā Bāzelē, un ārsti uzskata, ka basketbola spēlēšana, ko tik ļoti iecienījis Pogba, veseļošanās procesu neuzlabos, ziņo "The Sun".

Spēlē pret "FC Basel" Pogba tika traumēti kreisās kājas muskuļi un paceles cīpsla. Stadionu futbolists pameta uz kruķiem, bet netiek ziņots, vai viņam nepieciešama vai jau būtu izdarīta operācija. Sākotnēji uzskanēja informācija, ka 24 gadus vecā pussarga atlabšana ilgs vismaz trīs mēnešus, ko "Manchester United" galvenais treneris Žozē Mourinju noliedza, taču arī viņš nenosauca konkrētu laiku, kad franču pussarga varētu atgriezties komandā.

"Pogba ir guvis traumu un nevarēs spēlēt pret "Crystal Palace"," pirms Anglijas premjerlīgas spēles ar "Crystal Palace" aizvadītajā nedēļas nogalē izteicās Mourinju. "Viņa trauma man nedod nekādas cerības kā tas var būs Valensijas vai Džonsona gadījumā. Tur es varu paskatīties uz treniņu rezultātiem un gūt vismaz kaut kādu pozitīvu atbildi par viņu pieejamību. Pogba, Roho, Ibrahimovičs – par šiem spēlētājiem es pagaidām nedomāju un ar viņiem nerēķinos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!