Pieauguša cilvēka necienīga rīcība fiksēta Krievijā, kur jauniešu hokeja turnīrā kādu komandu pārstāvošs vīrietis ar nūju iekaustījis jaunieti, kurš pirms tam saņēma noraidījumu līdz spēles beigām.

Incidents noticis jauniešu turnīrā Sočos. Vienā no spēlēm Piemaskavas apgabala Sergijevas-Posadskas "Luč" komandas jaunais hokejists saņēma noraidījumu līdz spēles beigām un devās uz ģērbtuvēm. Tajā brīdī viņam no muguras ar nūju iesita kāds vīrietis, noguldot jauno hokejistu uz grīdas un tad vēl pārkāpjot viņam pāri.

Sākotnēji Krievijas mediji vēstīja, ka incidentā vainīgs esot viens no "Luč" treneriem. Vēlāk gan izrādījies, ka vardarbību veicis "Luč" komandas trenera Vadima Troicka dēls Aleksandrs. Kā skaidroja Sergijevas-Posadskas sporta organizācijas pārstāvji, Aleksandrs Troickis ir bijušais hokejists, bet tajā brīdī savā pamatdarbā bija paņēmis atvaļinājumu un devies kopā ar "Luč" jauniešiem uz turnīru. Aleksandram Troickim nav trenera sertifikāta un viņš nemaz nedrīkstēja atrasties uz komandas soliņa, norādījuši turnīra rīkotāji.

Pēc notikušā policija neesot saņēmusi iesniegumu par vardarbību, tādējādi lieta pret Aleksandru Troicki neesot ierosināta. Pats notikušā vaininieks savu rīcību nekomentēju, vien paužot nožēlu par incidentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!