Vudija Alena jaunākais veikums "Brīnumu rats" ("Wonder Wheel") vēsta par četriem cilvēkiem, kuru dzīves savijas gleznainās Konīailendas (Bruklinas rajons Ņujorkā) izklaides parka burzmā pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados.

Džinija, kuru atveido Keita Vinsleta, ir emocionāli nestabila bijusī aktrise, kura nu strādā par viesmīli jūras velšu kafejnīcā. Hamptijs (Džims Beluši) ir viņas raupjais vīrs, kurš ir karuseļu operators. Mikijs – Džastins Timberleiks – ir pievilcīgs glābējs, kurš sapņo kļūt par dramaturgu. Savukārt Karolīna (Džūno Templa) ir Hamptija meita, ar kuru viņi ir atsvešinājušies, taču nu spiesta slēpties no gangsteriem tēva dzīvoklī.

Filmas veidošanā piedalījies arī atzītais itāļu kinematogrāfists Vitorio Storaro, kurš jau iepriekš sadarbojies ar Alenu 2016. gada filmā "Smalkās aprindas" ("Cafe Society"), "peldina" skatītāju magnētiski siltās vecās Holivudas gaismu un kameras leņķu noskaņās, stāstot kaisles, vardarbības un nodevības stāstu.

"Brīnumu rats" pirmizrādi piedzīvos 15. oktobrī Ņujorkas filmu festivālā, savukārt ASV kinoteātros tiks izrādīta no 1. decembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!