Nākamajā sestdienā, 14. oktobrī, pie tirdzniecības centra "Mols" notiks ikgadējais "Latvijas Gada auto testu diena Molā" pasākums, iepazīstinot ikvienu potenciālo jauna auto pircēju ar jaunākajiem un aktuālajiem auto modeļiem Latvijā.

"Latvijas Gada auto klientu testu diena" pie t/c "Mols" ir reize, kad ikviens ar derīgu B kategorijas autovadītāja apliecību var ne vien aplūkot jaunākos automobiļus – konkursa "Latvijas Gada auto 2018" pretendentus, bet arī ar tiem izbraukt.

Turklāt notiks arī viena Latvijas pirmizrāde – uz šo pasākumu speciāli ieradīsies jaunais "Jeep Compass".

Pasākumā testa braucieniem būs pieejami: "Alfa Romeo Stelvio", BMW 5. sērija, "Citroën C3", "Ford Fiesta", "Honda Civic", "Hyundai i30", "Jeep Compass", "Land Rover Discovery", "Mazda CX-5", "Nissan Micra", modernizētais "Nissan Qashqai", "Renault Koleos", "Škoda Kodiaq", "Škoda Superb Sportline", "Toyota C-HR", "Toyota RAV4 Hybrid", "Volkswagen Arteon", "Volkswagen Golf" un "Volvo XC60".

"Latvijas Gada auto testu diena Molā" sāksies pulksten 11 un notiks līdz pulksten 18.

"Šis pasākums, kad testa braucieniem vienkopus pieejami tik daudzi jauni auto modeļi, ir unikāla un lieliska iespēja cilvēkiem, kuri gatavojas iegādāties savu nākamo jauno automobili, jo te tos varēs ļoti labi salīdzināt," stāsta konkursa "Latvijas Gada auto" organizators Māris Ozoliņš.

"Turklāt pasākumā atradīsies arī automobiļu dīleru pārstāvji, kuriem varēs jautāt visu interesējošo par šiem modeļiem, tostarp arī par akcijām un īpašajiem piedāvājumiem speciāli šim pasākumam. Ņemot vērā cilvēku milzīgo atsaucību, ko novērojām iepriekšējās reizēs, šogad aicinām jau laicīgi ierasties un pieteikties testa braucieniem ar sev iekārojamajiem modeļiem. Pierakstīties var tikai pasākuma dienā pieejot pie izvēlētā automobiļa vai automobiļiem," norāda pasākuma organizators.

Dodoties testa braucienos, ikviens varēs iejusties konkursa "Latvijas Gada auto 2018" žūrijas biedru ādā, kā arī būs iespēja vairākus no viņiem satikt un aprunāties.

Pasākumu vadīs žūrijas biedrs, auto žurnālists Normunds Avotiņš, un paralēli automobiļu testiem notiks arī dažādi bezmaksas izglītojoši semināri par satiksmes drošību. Šogad pastiprinātu uzmanību pievērsīsim bērnu sēdeklīšu pareizai uzstādīšanai un lietošanai.

Visiem apmeklētajiem būs arī iespēja pārliecināties par drošības jostu nepieciešamību CSDD stendā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!