Foto: Vida Press
Kamēr Latvijas "X Faktora" skatītāji galvenokārt apspriež dalībnieku vokālās dotības, Lielbritānijā ap šovu virmo dažādas diskusijas arī par potenciālo skatuves zvaigžņu vizuālajām nepilnībām.

Kā vēsta britu tabloīdi, par sensāciju šajā sezonā kļuvusi 19 gadus vecā Skārleta Lī, kura skatītāju uzmanību pamanījusies pievērst ne tikai ar balsi, bet arī ar sejas krāsu.

Lai gan jauniņā skatuves māksliniece, kura ikdienā darbojas kā grima meistare, noliedz, ka būtu izmantojusi mākslīgo iedegumu, viņas ādas oranžais tonis licis skatītājiem izteikt dažādus minējumus par to, kā iespējams iegūt šādu krāsu.

Vieni pieļauj, ka viņa aizrāvusies ar grimu, citus māc bažas, ka tomēr izmantots mākslīgais iedegums, tomēr gandrīz vienprātīgi tiek atzīts, ka tik jaunai meitenei nevajadzētu slēpt dabisko skaistumu.

Pati daiļaviņa izdevumam "The Sun" atzinusi, ka televīzijas kameras viņas tumšo ādas toni padarījušas vēl tumšāku, un arī kosmētikas līdzekļi, ko viņa iegādājusies filmēšanās vajadzībām, situāciju nav uzlabojuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!