Foto: AP/Scanpix / LETA
Aiz ietekmīgiem vīriem gandrīz vienmēr stāv ne mazāk ietekmīgas dāmas. Dažkārt viņas nespēj samierināties, ja nākas palikt otrajā plānā, un nereti greizsirdību vai skaudību ir grūti slēpt. Šīs nedēļas sākumā sabiedrības uzmanību izpelnījusies ASV prezidenta Donalda Trampa pirmā sieva Ivana, kura skaļi par sevi atgādinājusi.

Ivana Trampa pirmdien sniegusi interviju telekanāla "ABC" raidījumā "Good Morning America", kurā atklājusi – viņa ar Trampu sazinoties vismaz reizi divās nedēļās, bet nelabprāt zvanot uz Balto namu, jo nevēloties, lai kāds kļūst greizsirdīgs.

"Tur ir Melānija, un es nevēlos izraisīt jebkādu greizsirdību vai kaut ko tamlīdzīgu, jo es tomēr esmu pirmā Trampa sieva. Es esmu pirmā lēdija, labi?" smejoties atzinusi Ivana, kura šobrīd reklamē savu atmiņu grāmatu "Raising Trump".

Trampa trešā sieva un oficiālā ASV pirmā lēdija Melānija, kura Trampam dāvājusi jaunāko dēlu Baronu, nolēmusi neklusēt un sniegusi publisku atbildi vīra bijušajai.

"Trampa kundze ir padarījusi Balto namu par mājām Baronam un prezidentam. Viņa mīl dzīvi Vašingtonā un ir lepna būt ASV pirmā lēdija. Viņa savu titulu un lomu plāno izmantot, lai palīdzētu bērniem, nevis lai pārdotu grāmatas," ārvalstu mediji citē Melānijas pārstāves Stefānijas Grišamas paziņojumu.

Foto: Vida Press
Kā vēsta CNN, paziņojumā arī teikts, ka šādam Trampa bijušās sievas apgalvojumam neesot nekāda pamatojuma un tas vērtējams kā kāre pēc uzmanības un pašlabuma meklēšana.

Donalds Tramps un čehu modele Ivana bija precējušies no 1977. līdz 1992. gadam, un šajā laulībā pasaulē nāca abi vecākie Donalda dēli – Donalds jaunākais un Ēriks –, kā arī meita Ivanka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!