Foto: Shutterstock
Viegli pieejams elektrības vadu tornis, nenorobežots dziļš grāvis, pamestas jaunceltnes, bojāts rotaļu rīks – "Delfi Aculiecinieks" aicina tevi pastāstīt un parādīt par bērniem bīstamajām vietām savā apkārtnē, lai censtos tās sakārtot un novērstu apdraudējumu.

Fotoattēlus, video, kā arī nelielu aprakstu, norādot bīstamā objekta atrašanās vietu, aicinām sūtīt, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu vai arī uz aculiecinieks@delfi.lv.

Statistika liecina, ka vismaz 22 tūkstoši bērnu katru gadu nonāk Bērnu slimnīcā, jo cietuši no tiešas un arī netiešas vardarbības. Tās ir traumas, kas varēja nenotikt, ko varēja novērst, ja vien līdzās būtu bijis atbildīgs pieaugušais. Kritienu traumas visbiežāk radušās, jo vecāki nav nodrošinājuši bērniem aizsargķiveres, elkoņu, ceļu sargus. Bērni nav pietiekami pieskatīti. Vairāk par traumām, kuras guvuši bērni lasi šeit.

Visas "Delfi Aculieciniekam" iesūtītās reportāžas tiek rūpīgi izvērtētas un katra mēneša spilgtākās apbalvotas ar dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!