Foto: Publicitātes attēls/City24.lv/LETA
Uzņēmēja, "Mercedes-Benz" oficiālā pārstāvja Latvijā "Domenikss" vadītāja Benita Sadauska šovasar bija bieža viešņa dažādos Jūrmalā notiekošos pasākumos, bet tagad tapis zināms – viņa nolēmusi izīrēt savu Jūrmalas īpašumu.

Kā vēsta izdevums "Privātā Dzīve", Sadauska privātmājā Bulduru prospektā saimnieko jau 20 gadu – sākotnēji viņa īpašumu nomājusi, bet 1999. gadā parakstījusi pirkuma līgumu par 16 749, 32 latiem jeb 23 832, 14 eiro.

Atsaucoties uz Zemesgrāmatas informāciju, "Privātā Dzīve" norāda, ka pirms tam īpašums piederējis valstij.

Tagad nekustamo īpašumu portālā "City 24.lv" vēstīts, ka lepnā rezidence tiek ilgtermiņā izīrēta. Mēneša maksa par dzīvi šajā namā ir 8500 eiro mēnesī.

Sludinājums vēsta, ka īpašumā ir iekopta un apzaļumota piemājas teritorija 2262 m2 platībā, bet dzīvojamā nama platība ir 608 m2.

Nama pagrabstāvs atvēlēts apkalpojošā personāla atpūtas istabai, sanitārajam mezglam, tehniskām un saimniecības telpām, kā arī veļas mazgāšanai. Pirmajā stāvā izvietota plaša viesistaba ar kamīnu, virtuves un ēdamzona, kabinets, viesu sanitārais mezgls, saimniecības telpa, garāža divām automašīnām. Pirmajā stāvā atrodas arī divas plašas terases ar kamīnu un skatu uz nama iekšpagalmu.

Nama otrajā stāvā izvietota galvenā guļamistaba ar savu terasi, plašu garderobes istabu un sanitāro mezglu (vanna un duša). Turpat blakus atrodas vēl divas guļamistabas ar kopējo atpūtas istabu – Balto istabu. Otrajā stāvā atrodas arī kabinets un sanitārais mezgls (vanna un duša).

Trešais stāvs atvēlēts ķermeņa labsajūtai, vēsta "City24.lv" vietnē ievietotais sludinājums. Tur ir vieta gan jogas nodarbībai, gan kādam trenažierim, kā arī saules peldēm uz plašās terases.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!