Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Par Austrālija visstilīgāko pleiboju dēvētais tabakas izstrādājumu kompānijas "Freechoice Tobacco" mantinieks un izpilddirektors Traverss Beinons, kurš atpazīstamību iemantojis ar savu dižmanīgo dzīvesstilu, faniem steidz pavēstīt labus jaunumus – pavisam drīz tiks rīkota gada vērienīgākā ballīte.

Beinonam, kura grēcīgajai dzīvītei iespējams sekot līdzi "Instagram" tīklā, kā zināms, ir tradīcija katru gadu ap Ziemassvētkiem savā Golkostas savrupnamā rīkot vērienīgu tematiskos rautu ar simtiem lūgto viesu un dažādām neķītrām izklaidēm.

Arī šis gads nav izņēmums – Beinons savā "Instagram" tīklā paziņojis, ka 9. decembrī norisināsies nākamā episkā ballīte, kurai viņš jau cītīgi sācis gatavoties.

Turklāt labā ziņa ir tā, ka šogad pleibojs ne tikai izsūtījis ielūgumus īpaši izraudzītiem ļaudīm, bet arī aicina ballēties gribētājus reģistrēties pasākumam, kas nozīmē, ka vētrainajās dzīrēs varēs iekļūt arī daži parastie mirstīgie.

Arī šoreiz burziņš būs ieturēts kādā tematikā, un nav šaubu, ka dzīres būs grandiozas. Atgādinām, ka pērn ballītes tēma bija septiņi nāves grēki. Beinons uz pasākumu ieradās iespaidīgā tankā, bet dažiem izklaidēšanās viņa villā pat beidzās ar nonākšanu slimnīcā.

Coming soon

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Oct 4, 2017 at 5:01am PDT

Netflix and Chill #NextLevel

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Oct 11, 2017 at 5:00am PDT

Turned up like

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Sep 26, 2017 at 5:03am PDT

Ballin in bed like...

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Sep 5, 2017 at 5:00am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!