Foto: Instagram.com/kristenhancher/
Daudzi savu ikdienu nespēj iedomāties bez regulāras atskaitīšanās sociālajos tīklos, un dokumentēts tiek pilnīgi viss – kas tiek darīts, ēsts un vilkts mugurā. Savukārt amerikāņu "Instagram" modele Kristena Hančera latiņu pacēlusi vēl augstāk – viņa saviem faniem tiešsaistē ļāvusi sekot līdzi seksa prieciņiem ar mīļoto puisi.

Losandželosā dzīvojošā Kristena, kuras "Instagram" sekotāju pulks pārsniedz 3,9 miljonus, nesen nonākusi pavisam nelāgā situācijā. Viņa nejauši interneta lietotājus iepriecinājusi ar seksa tiešraidi.

Kā vēsta ārzemju mediji, Kristena un viņas mīļotais Endrjū draiskojušies, nemaz nenojaušot, ka viņu erotiskās izklaides tiek tiešsaistē demonstrētas "Instagram" tīklā. Tiesa, taisnības labad gan jāpiebilst, ka telefona kamera bijusi pavērsta uz leju. Sociālo tīklu lietotāji dzirdējuši tikai skaņas, tomēr ar to bijis gana, lai visi saprastu, ka pārītis ir visai draiskā noskaņojumā.

Izdevums "Mirror" ziņo, ka tiešsaiste ilgusi aptuveni trīs minūtes un to vērojuši 14 tūkstoši cilvēku. Kad Kristena atskārtusi, ka viņas un Endrjū mīlas prieki tiek ierakstīti, viņa zibenīgi pārtraukusi video tiešraidi un izdzēsusi kompromitējošo materiālu. Tomēr internets, kā zināms, neko neaizmirst.

Vēlāk daiļava sociālajos tīklos taisnojusies, ka tas noticis nejauši. "Lai arī kurš no jums redzēja manu video, es vēlos atvainoties. Tas tā nebija domāts! Izdzēsiet to no sava prāta. Tas bija bezgala apkaunojoši, un es jūtos neērti.

Draugi, reizēm gadās mēsli. Notiek negadījumi. Tādos brīžos ir jādzīvo tālāk un jāizliekas, ka nekas tāds nekad nav noticis. Tieši to es arī darīšu," vēstījusi Kristena.

V pink

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on Oct 10, 2017 at 10:14am PDT

Sorry not sorry

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on Oct 9, 2017 at 10:57am PDT

Comment "❤️" if I don't follow you yet! I'm going on a spamming spree

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on Oct 8, 2017 at 9:00am PDT

Good morning from LA! Where do you live?

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on Oct 3, 2017 at 8:16am PDT

Thank you for the "Breakout Creator" nomination @streamys had an amazing time!

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on Sep 27, 2017 at 9:35am PDT

Sauce

A post shared by Kristen Hancher (@kristenhancher) on Sep 20, 2017 at 12:18pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!