Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pēc daudzajām likstām privātajā dzīvē un baumām par veselības problēmām Holivudas aktrise Andželīna Džolija beidzot atkopusies un atguvusi agrāko spozmi.

Džolijas fanus šonedēļ sajūsminājuši aktrises jaunākie foto, kas, kā vēsta ārzemju mediji, uzņemti filmas "Faces Places" pirmizrādē Losandželosā.

Kinozvaigzne izskatījusies labāk nekā jebkad agrāk, un viņa burtiski izstarojusi sievišķību, bezrūpīgi smaidot kamerām un priecējot ar elegantu stilu un veselīgu izskatu.

Pēdējos gados aktrises pielūdzēji vairākkārt satraukušies par viņas kārnumu, tomēr jaunākie foto liecina, ka Džolija atkal nedaudz pieņēmusies svarā, un tas daudziem licis atviegloti nopūsties – beidzot sieviete atguvusies pēc daudzajiem triecieniem.

Atgādinām, ka pērn rudenī pasauli satrieca vēsts, ka Džolija nolēmusi šķirties no aktiera Breda Pita. Ārzemju tabloīdi steidza mazgāt netīro veļu ar satraucošām un neglaimojošām ziņām par pāra kopdzīvi, bet, kā liecina jaunākie ziņu virsraksti, pēdējos mēnešos bijušo laulāto attiecības krietni uzlabojušās, un netrūkst tādu, kas cer, ka pāris tomēr nolems glābt laulību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!