Foto: Vida Press
Jābūt ļoti vērīgam, lai jaunākajos foto ar Kembridžas hercogieni Katrīnu, kura ir sava un britu prinča Viljama trešā kopīgā bērna gaidībās, saskatītu grūtniecības vēderiņu, tomēr tas māksliniekiem nav liedzis jau skriet notikumiem pa priekšu un uzmodelēt, kā vēl nedzimušais bērniņš izskatīsies, kad nedaudz paaugsies.

Amerikāņu izcelsmes tiesu mākslinieks Džo Mulinss, kura ikdienas darbs saistīts ar pazudušu bērnu portretu veidošanu, izmantojis Viljama un Katrīnas fotogrāfijas, lai ar datorprogrammu palīdzību izveidotu puisēna un meitenītes modeļus.

Jāatzīmē, ka Mulinss ir plaši pazīstams slavenību gaidāmo mazuļu portretētājs – viņš savulaik jau modelējis ne tikai Katrīnas un Viljama divus pirmos bērnus, bet arī daudzu citu pasaulslavenu ļaužu atvasītes, kad tās vēl atradušās zem mātes sirds.

Jau vēstīts, ka septembra sākumā tapa zināms – Katrīna ir trešā bērna gaidībās. Veselības problēmu dēļ hercogiene ilgāku laiku izvairījās no oficiālo pienākumu pildīšanas, bet šonedēļ viņa pirmo reizi pēc ziņām par gaidībām atkal izgāja sabiedrībā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!