Foto: Publicitātes attēli
Ja savu dzīvi nevari iedomāties bez kino un tev ne tikai patīk labas filmas, bet arī izdodas izklāstīt savas domas rakstiski, tad portāls "Delfi" sadarbībā ar "Kinoblogeri.lv" un "Visit Estonia" aicina piedalīties recenziju konkursā. Galvenā balva – divi ielūgumi uz Ziemeļeiropas ievērojamāko kino festivālu – Tallinas Tumšo nakšu filmu festivālu (Talinn Black Nights/PÖFF).

Kā piedalīties konkursā!

Lai piedalītos konkursā, ir jānoskatās vismaz viena no kinofilmām, kas pēdējo trīs gadu laikā bijusi iekļauta Tallinas Tumšo nakšu filmu festivāla programmā, un jāuzraksta par to recenzija.

"Kinoblogeri.lv" sagatavoto filmu sarakstu ar recenzēšanai piedāvātajām filmām iespējams lejupielādēt šeit.

Recenzijai jābūt vismaz 1500 rakstu zīmju garai. Savu recenziju var iesniegt līdz 17. novembra plkst. 9.00, sūtot uz e-pastu konkurss@prae.lv un redakcija@delfi.lv Tūlīt pēc tam darbu uzsāks žūrijas komisija, lai jau 21. novembrī izziņotu uzvarētāju. Lai piedalītos konkursā, jābūt sasniegušam 18 gadu vecumu.

Piecu labāko autoru recenzijas tiks publicētas portālā "Delfi.lv" un "Kinoblogeri.lv". Savukārt žūrijas visaugstāk novērtētās recenzijas autoram tiks dāvināta īpaši vērtīga balva – divi ielūgumi uz Tallinas Tumšo nakšu kino festivālu.

Balva dos iespēju no 30. novembra līdz 2. decembrim gan apmeklēt īpašos filmu seansus, gan arī doties uz svinīgo noslēguma ceremoniju, kur varēs sastapt arī kinofestivāla laureātus. Balva piedāvā nakšņošanu "Nordic Hotel Forum", bet par ērtu nokļūšanu uz festivālu un atpakaļ rūpēsies "Lux Express". Ar kinofestivālā gūtajiem iespaidiem uzvarētājs varēs dalīties ar "Delfi" un "Kinoblogeri.lv" lasītājiem.

Projekts īstenots ar "Visit Estonia" atbalstu un Eiropas Savienības Eiropas reģionālā attīstības fonda finansējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!