Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība izskata iespēju atcelt pārtraukumu čempionātā, kas saistīts ar 2018. gada ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, ja Krievijai tiks piespriesta diskvalifikācija vai šīs valsts hokeja izlasei liks startēt zem neitrāla karoga, kļuvis zināms izdevumam "Sport Ekspress".

Ja Krievijai aizliegs startēt gaidāmajā olimpiādē, pauze, kas KHL čempionātā paredzēta no 29. janvāra līdz 25. februārim, var tikt atcelta. Tādējādi arī KHL klubi nedrīkstēs atbrīvot savus spēlētājus uz izlasēm, kas spēlēs Korejā. Kā zināms, arī Rīgas "Dinamo" aizsargs Karls Stolerijs ir izsaukts uz Kanādas izlasi dalībai Eirotūres pirmajā posmā Somijā.

Pauzes atcelšanas gadījumā gandrīz mēnesi ātrāk noslēgsies arī KHL regulārais čempionāts, kurā pirms tam pēdējās spēles bija paredzētas pēc olimpiādes, 1. martā.

Runas par iespējamo Krievijas diskvalifikāciju no olimpiskajām spēlēm aktivizējušās pēc Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) izmeklēšanas komisijas piemērotās mūža diskvalifikācijas un rezultātu anulēšanas olimpiskajam čempionam distanču slēpošanā Aleksandram Ļegkovam un viņa kolēģim Jevgeņijam Belovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!