Foto: Vida Press
Aizvadītā gada vasarā tapa zināms, ka 63 gadus vecais Holivudas aktieris Deniss Kveids uzsācis attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu, kura par viņu ir vairāk nekā uz pusi jaunāka, un abi joprojām dūdo kā divi iemīlējušies balodīši.

Pārītim pa pēdām nemitīgi seko manīgie paparaci, un fotogrāfiem regulāri veicas abus iemūžināt kādā romantiskā brīdī. Nesen Kveids un Auziņa piefiksēti, kad abi devušies vakariņās uz daudzu slavenību iecienīto "Craig's" restorānu Holivudā.

Tur labprāt vakariņo arī tādi zināmi ļaudis kā aktieris Mikijs Rūrks, amerikāņu tabloīdu zvaigzne Kima Kardašjana un vēl daudzi citi. Mediji slavējuši Kveida manieres – viņš labi zinot, kā aplidot un pārsteigt savu izredzēto, kura regulāri tiek lutināta ar vakariņām smalkos restorānos.

Atgādinām, ka ziņas par to, ka Kveids, kurš savulaik bija desmit gadus precējies ar aktrisi Megu Raienu, uzsācis attiecības ar Auziņu, ārzemju un pašmāju medijus pāršalca pērn vasarā, un drīz vien tapa zināms, ka modele pametusi savu vīru un bērnu tēvu, uzņēmēju no Ekvadoras, lai būtu kopā ar aktieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!