Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līderis Kristaps Porziņģis sociālajā tīklā "Twitter" atvadījies no lietuvieša Mindauga Kuzminska, kurš svētdien tika atlaists.

Jau vēstīts, ka Ņujorkas "Knicks" pieņēma lēmumu Kuzminsku ievietot neaizsargāto spēlētāju sarakstā, lai sastāvā vietu atbrīvotu centra spēlētājam Žoakimam Noā. Ja lietuvieti neviena cita NBA komanda neizvēlēsies, tad viņš kļūs par brīvo aģentu.

"Man pietrūks mana drauga Mindauga Kuzminska. Lai veicas, braliukas," savā "Twitter" profilā rakstīja Porziņģis.

Pats Kuzminsks savā tvitera profilā rakstīja, ka Ņujorkas posms viņa dzīvē ir noslēdzies un viņš ir gatavs jauniem izaicinājumiem.

"Es ticu, ka viss dzīvē notiek ar iemeslu. Esmu dzirdējis, ja izdodas izsisties Ņujorkā, tad to var izdarīt jebkur. Man šķiet, ka man tas izdevās. Šeit es satiku ļoti daudzus cilvēkus, kuri būs mani draugi uz visu mūžu, es satiku ļoti daudz profesionāļus, kuri mani padarīja par labāku spēlētāju un par labāku cilvēku. Man bija pieklājīga debijas sezona NBA. Ceru, ka fani un spēlētāji mani atcerēsies kā labu komandas biedru, uzticamu draugu un labu cilvēku. Es Ņujorku pametu tikai ar labām atmiņām," rakstīja Kuzminsks.

Pagājušajā sezonā Kuzminsks vidēji guva 6,3 punktus un izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas nepilnās 15 minūtēs, bet aizvadītajā vasarā "Eurobasket 2017" turnīrā Kuzminsks Lietuvas izlasē izcēlās ar 15,4 punktiem. Savukārt šosezon viņš nospēlējis vien divas minūtes "Knicks" rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!