Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā televīzijas skatītāji sekoja līdzi jaunākajiem notikumiem populārā šova "X Faktors" Latvijas versijā, un paralēli televīzijas tiešraidei virtuālajā pasaulē uzvirmoja kāds negaidīts skandāls.

Kamēr jaunie talanti iknedēļas tiešraidē cīnījās par palikšanu šovā, "Twitter" vietnē tika publiskotas it kā šova dalībnieces Alises Haijimas rakstītas ziņas. Tās daudzus pārsteidza ar īpaši rupju vārdu izvēli, un ne viens vien atzina – šādi ieraksti sabojā iespaidu par talantīgo meiteni.

"Twitter" profilam, no kura veikti rupjie ieraksti, svētdienas vakarā jau bija liegta piekļuve, bet "labvēļu" saglabātie ieraksti turpināja savu ceļu pa interneta ārēm, satraucot un mulsinot gan šova skatītājus, gan tos, kuri par Alisi uzzināja tikai tagad, pateicoties publiskotajām rupjībām.

Kamēr skatītāji lauž šķēpus, vai šāda valodiņa piedienas jaunai meitenei un vai dziedātāja, kura vēlas iekarot lielo skatuvi, drīkst šādi "izrunāties", pati Alise "Delfi Izklaidei" atklāj – "Twitter" tīklā publiskotie ieraksti nav viņas roku darbs, un šobrīd viltus profils pēc veiktā pieprasījuma ir nobloķēts un vairs neeksistē.

"Tas nebija mans profils. Kaut kāds viltus profils bija izveidots, bet, cik zinu, tagad tas ir izdzēsts, jo mēs palūdzām, lai izdzēš ārā," atklāja Alise un norādīja – arī "Instagram" un "Facebook" tīklos ir pilns ar viltus profiliem, kas, piemēram, izmanto Alises fotogrāfijas.

"Es esmu vienkārši šokā par to, bet nu – ko darīt?! Cilvēki ir dažādi. "Twitter" jau sen ir izgājis no manām sociālo tīklu interesēm, jo man tas vienkārši apnika. Es no "Twitter" izdzēsos jau pirms pusotra gada," "Delfi Izklaidei" uzvirmojušo skandālu komentē jaunā dziedātāja.

"Ziniet, kā – jo kļūsti atpazīstamāks, jo vairāk uzrodas tādu, kuriem tu nepatīc kaut principa pēc un kuri cenšas iegāzt vai parādīt no sliktās puses. Tikpat labi šis profils agrāk bija citam cilvēkam piederējis un nomainīja tikai savu lietotājvārdu un bildi, lai izliktos, ka tā esmu es.

Un, tā kā es jau sen esmu izdzēsusies, varēja izmantot manu vārdu un uzvārdu kā lietotājvārdu. Tāpat bija cilvēki, kuriem nav ko darīt savā brīvajā laikā un kuri sāka publiski izcelt to viltus profilu ar domu vēl vairāk mani parādīt no sliktās puses," to, kāpēc tā notika, skaidro Alise.

"Man tiešām tas liekas skumji, ka ir tādi ļaudis, kuri tikai domā, kā varētu kādu iegāzt, lai gan viņiem nekas slikts vai pāri netika izdarīts," pārdomās ar "Delfi Izklaidi" dalās jaunā skatuves māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!