Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderis Kristaps Porziņģis aizstāvējis savu komandas biedru Frenku Nilikinā pēc Klīvlendas "Cavaliers" zvaigznes Lebrona Džeimsa izteiktā viedokļa.

Aizvadītajā vasarā NBA draftā "Knicks" ar devīto numuru izvēlējās Francijas basketbolistu Nilikinā, tomēr aizvadītajā nedēļas nogalē Lebrons Džeimss izteicās, ka "Knicks" vajadzēja ņemt Denisu Smitu junioru, kurš tagad spēlē Dalasas "Mavericks".

""Knicks" palaida garām ļoti labu spēlētāju. Dalasa ieguva sev nenoslīpētu dimantu," Ziemeļamerikas medijiem sacīja Džeimss, kurš citēts medijā ESPN. "Viņam vajadzēja būt "Knicks" spēlētājam. Zinu, ka Dalasa ir sajūsmā, ka viņš nenonāca Ņujorkā.

Uzreiz pēc tam Porziņģis ESPN sacīja, ka viņš nezina, ko Džeimss ar to bija domājis. "Mums visiem ļoti patīk Frenks. Viņš dara lielisku darbu, viņš spēlē ļoti labi un dara to, kas viņam jādara. Es Frenku neiemainītu ne pret vienu," sacīja Porziņģis.

Smits "Mavericks" sastāvā šajā sezonā vidēji spēlē izceļas ar 14,8 punktiem un 5,1 rezultatīvu piespēli, bet Nilikinā vidēji gūst 4,4 punktus, izdara 5 piespēles un pārtver 1,6 bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!