Foto: DELFI

Pirmdienas, 13. novembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sērija, kurā daži no saimniekiem izdarīja pirmās liktenīgās izvēles, bet dažiem dzīve pati piespēlēja pareizās kārtis.

Jau vēstīts, ka Jānis paguvis no trim daiļaviņām izvēlēties divas, mājup aizsūtot Giju, bet tagad izvēles laiks bija pienācis Pēterim, Mārtiņam un Aivaram.

Šķiet, nevienu īpaši nepārsteidza Mārtiņa lēmums – pēc tam, kad 18 gadus vecā Signe bija puisim uzstādījusi ultimātu un pieprasījusi paskaidrojumus par aizkavēšanos randiņā ar Solvitu, puisis nolēma cimperlīgo pusaudzi sūtīt mājup.

Krietni vien lielāku intrigu radīja Aivars. Puisis no pirmās šova dienas loloja īpaši siltas jūtas pret blondo Agnesi, bet tagad viņam bija jādodas randiņos ar abām pārējām potenciālajām līgaviņām, kas Aivara domas un jūtas varēja mainīt.

Tā arī notika – randiņš ar Kristu bija tik izdevies, ka mājās abi atgriezās, cieši viens otram pieglaudušies, radot pamatu bažām, ka jūtas pret Agnesi varētu būt arī noplakušas. Baibai, kura ir gandrīz desmit gadus vecāka par sāncensēm, izredžu nebija – puisis viņā saskatīja draugu, ne mīļoto, pati meitene atzina, ka šādu vīrieti sev blakus nevēlas, un par Aivara lēmumu sūtīt viņu mājup nebēdāja, atstājot jaunākās meitenes cīnoties par saimnieka sirdi un kopīgo ceļojumu.

Foto: DELFI Attēlā: Pēteris un Annija
Vislielāko pārsteigumu šoreiz sagādāja pavērsiens Pētera sētā – pēc randiņiem ar Anniju un Laumu viņš lēma mājup sūtīt Laumu, bet pēc saimnieka lēmuma trešā līgaviņa Ance Lelde paziņoja, ka arī dosies prom. Skaidrojot savu rīcību, Ance norādīja, ka starp Anniju un Pēteri ir acīmredzama saskaņa, tāpēc viņai nav jēgas lieki kavēties šajā sacensībā.

Tā nu Pēteris pirmais no saimnieku pulka lielo izvēles procesu ir noslēdzis, bet pārējiem brašuļiem – Aivaram, Mārtiņam, Andrim un Jānim – pēdējā izvēle vēl priekšā.

Foto: DELFI
Tikmēr Andra sētā gāja kā pa celmiem – Gita saimniekam jau netieši norādījusi, ka kopīgu nākotni ar viņu kopā neredz, bet Neldija visiem spēkiem mēģina iegūt kaut nedaudz Andra uzmanības, ik pa brīdim pārcenšoties un izpelnoties vien kritiku.

Palīgos saimniekam bija ieradusies šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, kura gan uzklausīja Andra pārdomas par abām līgaviņām, gan mēģināja nedaudz ieviest skaidrību brašā saimnieka apjukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!