Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Ņujorkas "Knicks" komandas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pirmdien nenospēlēja pietiekami gudri pret Klīvlendas "Cavaliers" superzvaigzni Lebronu Džeimsu, atzina pats latvietis.

Jau vēstīts, ka Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar 101:104 (22:25, 29:13, 25:23, 25:43) piekāpās līgas vicečempionei Klīvlendas "Cavaliers", bet Porziņģis izcēlās ar 20 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām. Savukārt "Cavaliers" labā Džeimsam 23 punkti, 12 rezultatīvas piespēles un deviņas bumbas zem groziem

"Džeimss ir ļoti spēcīgs spēlē ar muguru pret grozu. Man vairāk vajadzēja izmatot savu augumu. Cīņa bija ļoti fiziska. Viņš ir tas, kas viņš ir. Man vajadzēja spēlēt gudrāk un precīzāk," sacīja Porziņģis, kurš citēts portālā "nypost.com".

Džeimss mača izskaņā iemeta svarīgu tālmetienu, kas deva "Cavaliers" vadību spēlē (100:97), un Porziņģis atzina, ka viņš šajā epizodē nospēlēja pārāk pasīvi.

"Es viņam devu vairāk brīvas vietas nekā parasti. Viņš šādus metienus var iemest," uzsvēra latvietis.

Porziņģim šajā mačā nācās spēlēt ar elkoņa sargu, lai mazinātu sāpes, tomēr tas viņam pārāk nav palīdzējis, viņš neslēpa. Latvijas basketbolists šajā mačā trāpīja 7 no 21 metiena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!