Foto: Vida Press

Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam nodots leģendārā "Pirelli" kalendāra jaunais izdevums, un tas pārsteidzis daudzus – savulaik ierasto kailo daiļavu vietā tā lapas rotā neparasti fantāziju tēli.

Par nākamā gada "Pirelli" kalendāra iedvesmu kļuvis Lūisa Kerola darbs "Alise Brīnumzemē", ko neparastos attēlos iedzīvinājis modes fotogrāfs Tims Volkers.

Kā vēsta ārvalstu mediji, šoreiz fotosesijām izvēlēti tikai melnādaini modeļi, un starp viņiem tradicionāli ir arī vairāki zināmi vārdi – kalendāram pozējusi modele Naomi Kempbela, aktrises Vūpija Goldberga un Lupita Njongo, pasaulē populārākais "drag queen" RuPauls un citi. Uz modeļu fona īpaši izceļas Tando Hopa, albīna modele un juriste no Dienvidāfrikas.

Arī kalendāra prezentācijas pasākums Ņujorkā kļuva par krāšņu un neparastu burziņu, vairāk līdzinoties rūpīgi iestudētam šovam ar neparasti tērptiem viesiem.

Pēdējos gados "Pirelli" kalendārs, kura vēsture sniedzas aizvadītā gadsimta sešdesmitajos gados, jau vairākkārt sagādājis pārsteigumus, parādot citādu skaistumu. Pērn tā veidotāji spēra īpaši drosmīgu soli, kalendārā publicējot neapstrādātas fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!