Foto: Vida Press
Vēsture pierādījusi, ka britu televīzijas šovu zvaigznes ir tik slavas kāras, ka gatavas uz visu, lai nonāktu tabloīdu ziņu pirmajās lappusēs. Savukārt iedarbīgākā metode, kā to panākt, ir uzvilkt mugurā kaut ko tādu, kas balansē uz šaurās robežas starp vieglu koķetēriju un piedauzību.

Aizvadītās nedēļas izskaņā pie tik ļoti kārotās publicitātes tikusi TV pārraides "The Only Way Is Essex" dalībniece Ambera Tērnere (attēlā), kura provokatīvā kleitiņā riskējusi parādīt par daudz.

24 gadus vecā blondīne uz kādas draudzenes dzimšanas dienas ballīti Londonas naktsklubā bija devusies seksīgā minikleitā ar iespaidīgu šķēlumu, kas sniedzās līdz pat daiļavas viduklim un atsedza viņas gurnu. Savukārt biksītes Ambera šoreiz bija atstājusi mājās.

Britu tabloīdi vēsta, ka simpātiskā būtne nošāvusi divus zaķus vienā piegājienā. Viņa ne tikai piesaistījusi skatienus, bet arī tikusi cauri "pa lēto" – zīmola "Pretty Little Thing" zilā kleitiņa, kas viņai bija mugurā, maksā nieka piecas britu steriliņu mārciņas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!