Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis šonedēļ kļuva par kanāla NBC sarunšova "The Tonight Show" vēsturē pirmo latvieti, kurš uzaicināts piedalīties raidījumā.

Sportists studijā tika sagaidīts ar skaļām ovācijām, bet viņa saruna ar šova vadītāju Džimiju Falonu, kas piektdien, 1. decembrī, publiskota raidījumā "YouTube" vietnē ātri vien izpelnījusies gana daudz skatījumu.

Trešdien uzvarā pret Maiami "Heat" Porziņģis guva potītes traumu, bet šovā par to netika runāts. Falons, kurš, kā pats apgalvoja, arī esot "Knicks" fans, viņu vairāk tirdīja par vienradža iesauku, ko viņam savulaik deva NBA zvaigzne Kevins Durants.

"Kad pirmo reizi to izdzirdēju, biju nedaudz apjucis. Kas vispār ir vienradzis – zirgs ar ponija asti? Pēc tam man visu paskaidroja. Durants vienkārši centās pateikt, ka esmu unikāls basketbolists. Bija jauki no viņa dzirdēt ko tādu," šovā sacīja Porziņģis.

Porziņģis demonstrēja arī savas kedas, kam uz zoles ir vienradzis, bet sarunas noslēgumā tika apspriesta "Knicks" karsējmeiteņu tēma. Raidījuma vadītājs atklāja, ka spēļu laikā viņam esot grūti neskatīties uz dejotājām. Falons pat piedāvāja latvietim pēc kādas Ņujorkas komandas spēles pirmā puslaika pievienoties viņam un skatīties uz karsējmeiteņu priekšnesumu kopā.

Abi pārrunāja arī Porziņģa karjeras sākumu un to, ka viņš kopā ar brāļiem Jāni un Mārtiņu savas pirmās NBA sezonas laikā dzīvojis vienā dzīvoklī, bet tagad, lai gan mitinās vienā namā, dzīvo katrs savos apartamentos.

Kristaps paskaidroja, ka kādā brīdī "tas viss kļuva par daudz", tāpēc tika pieņemts lēmums, ka brāļi dzīvos atsevišķos dzīvokļos. Tas gan nedaudz uzjautrināja Falonu, kurš iesmēja par to, ka diži nekas nav mainījies – trijotne joprojām dzīvo vienā namā. "Mēs joprojām vēlamies palikt tuvi, bet tagad vismaz mums ir katram sava vieta," smaidot paskaidroja Porziņģis.

Tāpat arī Kristaps atklāja, ka Ziemassvētkos pie viņa ciemos uz ASV dosies vecāki un viņš ir ļoti priecīgs, ka svētkos varēs būt kopā ar ģimeni.

Check me out tonight @jimmyfallon :) #HotlineZing @zingbars 🤙🏼😜

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Nov 30, 2017 at 8:20pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!