Foto: Publicitātes foto
Mazajā ģildē 6. decembrī plkst. 19.00 notiks krāšņs 17. Starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla noslēguma koncerts ar izcilo baroka orķestri "Hofkapelle München" no Vācijas, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Orķestris spēlē ar senajiem mūzikas instrumentiem un tā skanējumu raksturo ārkārtīgi precīza vēsturiskās muzicēšanas maniere, uzstāšanos raksturo rīkotāji.

Pazīstamā baroka vijolnieka un diriģenta Ridigera Lotera (Rüdiger Lotter) vadībā kolektīvs ir ieguvis augstu novērtējumu kritiķu un klausītāju vidū un šobrīd tiek atzīts par vienu no labākajiem Vācijas baroka orķestriem. Koncertprogrammā skanēs Johana Sebastiana Baha un Georga Mihaela Tēlemaņa darbi.

"Hofkapelle München" uzstājies kopā ar tādiem viesmāksliniekiem kā Reinhards Gobels, Alessandro de Marči, Doroteja Oberlingere, Hille Perla, Kristiane Karga, Lorenss Zazzo un Šušana Siranosjana . Orķestris veicis vairākus veiksmīgus ierakstus, to skaitā 2014. gadā "Hofkapelle München" kopā ar Valeru Sabadusu ierakstīja viņa jauno solo albumu "Le belle immagini" diriģenta Alessandro de Marči vadībā. Šis kompaktdisks ieguva "Echo Klassik 2015" apbalvojumu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!