Foto: Iveta Gabaliņa
Īsi pirms "Instrumentu" jaunā albuma "Atkala" iznākšanas, grupa publicējusi nelielu, mazliet vairāk nekā piecas minūtes garu ieskatu ar fragmentiem no visām studijas ierakstā iekļautajām dziesmām.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Atkala_sampler.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Atkala" ir ceturtais grupas "Instrumenti" studijas albums, kurā iekļautas 10 jaunas dziesmas latviešu valodā. To autori ir Reinis Sējāns, Jānis Šipkēvics un Gatis Zaķis. Tas tapis "Instrumenti" studijā "Tru Music Studio" Rīgā. Albuma vizuālo noformējumu veidojusi gleznotāja Džemma Skulme.

Albuma atklāšanas svētki norisināsies 7. decembrī topošajā mākslas centrā "Zuzeum".

"Atkala" ir pieejams iepriekšpārdošanā digitālajā platformā "iTunes", piedāvājot pircējiem jau tagad savā īpašumā iegūt pirmo albuma singlu "Visa par daudz", kā arī dziesmu "Ugunskura vieta ar skatu uz Latviju".

Albumu "Atkala" CD un plates formātā iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties arī "Instrumenti" interneta veikalā - pirkums tiks izsūtīts dienu pirms oficiālā albuma izdošanas datuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!