Foto: Publicitātes foto
Informācija visiem ātruma un kartinga sacensību gara cienītājiem! Nāciet un izbaudiet braucienus ar mūsu elektrokartingiem, par īpašām Ziemassvētku cenām. Ar vēl neredzētu un grandiozu pasākumu programmu mūsu krāšņajās cepuru ballēs: 16. decembrī aicinām visus uz Ziemassvētku supercepuru balli un 17. decembrī gaidīsim jūs Ziemassvētku burvju cepuru ballē .

17. decembrī – Ātruma kausa izcīņa. Apbalvošana pulksten 20.

1. vietas ieguvējam dāvanu karte 100 eiro vērtībā no Elektrokartinga halles. Lieliskas balvas no pasākuma goda viesiem: pica "LuLū" – visgardākā pica tieši tev‎, SIA "Pūre" , '' Euroland ", etnomuzejs "Cepures pasaule". Ziemassvētku supercepuru ballē ikvienam ir iespēja realizēt savas drosmīgākās fantāzijas: ausaines, platmales, naģenes, beretes, sombrero, salmenīcas un arī peldcepure ir cepure!

Īpašu svētku noskaņu sagaidām no sieviešu dzimuma pārstāvēm, kas priecēs ar krāšņām galvasrotām – sākot no retro stila cepurēm, plīvuriem, ziediem un spalvām līdz mūsdienīgiem un pat avangardiskiem ideju izpildījumiem.

Savukārt mazie un lielie burvji aicināti uz neatkārtojamo Ziemassvētku burvju cepuru balli, kurā norisināsies konkurss par labāko Burvju cepuri.

Konkursiem gatavojamies nopietni! Tos vērtēs labākā cepuru eksperte – etnomuzeja "Cepures pasaule" izpilddirektore un Latgales lietišķo sieviešu apvienības priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Ikvienu gaida ne tikai elpu aizraujoši priekšnesumi, vienreizējas šova programmas un burvju triki, bet arī burvīgi tērpu demonstrējumi, konkursi un, protams, gada karstākās kartinga sacensības! Neiztiks arī bez pārsteigumiem un lieliskām balvām.

Pasākuma viesi:

  • "Studio Fotia", kuru spārnu, vēdekļu un krāsainu virteņu veidotie gaismas raksti apburs skatītāju, nojaucot robežu starp fantāziju un realitāti.
  • Iluzionists Juris Gavrilovs "Close-up magic", iluzionisma stila meistars un mazie burvji no cirka studijas "Arlekīns" palīdzēs sajust vienreizējo cirka atmosfēru.
  • "Big Party" spilgtais un hipnotzējošais burbuļu šovs noteikti iekaros gan lielās, gan mazās sirsniņas.
  • Elgas Šmites vadītā "Modes akadēmija" un mākslas studija "Tekstūra un faktūra" priecēs ar saviem apburošajiem un greznajiem tērpiem.
  • Kompānija "Tusi Busi" palīdzēs radīt īpašu tēlu, kas tiks pieskaņots jūsu cepurēm un padarīs ballīti neaizmirstamu.
  • Būs arī kāds īpašs viesis, kas solījās mūs apciemot, bet to mēs neatklāsim!

Nu un kāda gan būtu ballīte bez jautras mūzikas? Muzikālais pavadījums no grupas "Cepurnieki" un solista Ērika Budēvica. VEF Kultūras pils vokālais ansamblis "Poppy" un bērnu vokālais ansamblis "Magonīte".

Gaidīsim jūs uz mūsu gada lielākajām Ziemassvētku ballēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!