Pirmdien, 4. decembrī, "Hotel Bergs" Stikla zālē tika prezentēts jaunā oriģinālmūzikas projekta "Katrina Gupalo & The Black Birds" pirmais singls "Too Much Sunshine" no pavasarī gaidāmā debijas albuma.

Dziesmas teksta un mūzikas autore Katrīna Gupalo par savu pirmo kompozīciju stāsta: ""Too Much Sunshine" ir nepieklājīgi atklāta dziesma par mīlestību, kādu to zina katra sieviete. Tā ir par žilbinošo saulesgaismu, kas neļauj ievērot acīmredzamo, par baudu būt šīs saulesgaismas verdzībā un laiku pa laikam kādā tumšā paralēlā realitātē izkliegt visu, turpinot būt nesadzirdētai."

Mūzikas video režisors ir Jānis Romanovskis, savukārt galvenajā lomā redzams Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts. Ieraksta skaņu režisori - Artūrs Sedriks Sinkevičs un Pauls Dāvis Megi. Dziesmas "Too Much Sunshine" audio ieraksts klausītājiem ir pieejams "Spotify", "iTunes" un citos populārākajos straumēšanas servisos.

Pavasarī gaidāmais debijas albums tiek veidots "art pop" mūzikas stilā, un tajā būs stāstīts par "bezgalīgām dvēseļu un miesas medībām sarkanos Londonas autobusos, neizpildāmiem solījumiem pašam sev, kas atklājas vieglās paģirās oranžā saulē, čīkstošu koka galdu brīdī pirms drēbēm nokrist, fantāzijās izkusušu saldējumu, nepieradināmiem enģelīšiem, kas piena vannās dzer viskiju."

Katrīna Gupalo ir dziedātāja, komponiste, pianiste, koncertaģentūras "Aira Laiviņa Artists" dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja. Pēc mācībām ASV un Lielbritānijā, kā arī starptautiski gūtām atzinībām Parīzē, Londonā, Maskavā, ASV un citur, atgriezusies Latvijā, lai kā izpildītāja un koncepta autore ar muzikālām izrādēm uzstātos Latvijā un starptautiskos festivālos. Nu pievērsusies savam oriģinālmūzikas projektam "The Black Birds, kura pamatsastāvā ir trompetists Gatis Gorkuša, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis, ģitārists Miķelis Vanags, basģitārists Kristiāns Kosītis un vokālists Endijs Endelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!