Foto: Instagram.com/ligaridere/

Aizvadītās nedēļas izskaņā tika noskaidrots šova "X Faktors" Latvijas versijas pirmās sezonas uzvarētājs. Finālā sacentās trīs jaunās zvaigznes – Arturs Gruzdiņš, Līga Rīdere un Adriana Miglāne. Skatītāji lēma, ka uzvaru pelnījis Arturs.

Kad visi trīs dalībnieki bija izpildījuši katrs divas dziesmas, noslēdzās pirmā balsojuma kārta. Vismazāko skatītāju atbalstu bija izpelnījusies Adriana, kas nozīmēja, ka viņai cīņa par uzvaru beigusies.

Savukārt Līga un Arturs kāpa uz skatuves izpildīt trešo dziesmu, bet skatītāju balsojums izšķīra, ka šovā uzvarējis ar kuplo bārdu apveltītais talantīgais puisis, kuram daba dāvājusi unikālu balsi.

Tiesa, visa raidījuma garumā sociālajos tīklos norisinājās karstas diskusijas, kurās tika lauzti šķēpi par to, kurš pelnījis uzvaru. Pēc rezultātu paziņošanas Līgas fani neslēpa rūgtumu, bet daži karstgalvji pat steidza sūkstīties, ka, viņuprāt, rezultāti esot safabricēti.

Savukārt Līga ar sociālo tīklu starpniecību pateikusies visiem par viņai sniegto atbalstu un pavēstījusi – pateicoties lielajai laužu mīlestībai, viņa jūtas kā šova uzvarētāja.

Līga ir veterinārārste, precējusies divu bērnu māmiņa, kura savulaik dzīvojusi dažādās Latvijas vietās, bet tagad par savām mājām sauc Bērzkrogu. Šova laikā viņai veiksmīgi izdevās apvienot māmiņas pienākumus ar uzstāšanos uz lielās skatuves, bet nelielu ieskatu viņas ikdienas gaitās iespējams gūt "Instagram" tīklā, kur Līga izveidojusi foto blogu.

Sestdiena ir klāt! 🙄👀🖒 Atradu savu #xfaktors emociju krekliņu! 😎 #emocijaspagaisu #mammadzied

A post shared by Līga Rīdere (@ligaridere) on Nov 25, 2017 at 6:35am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!