Foto: Raitis U. / Facebook.com

Aizvadītā nedēļas nogale Baložos pagalam nelāgi izvērtusies kādam BMW automobiļa īpašniekam un tajā pašā laikā ļoti jautri kādam automehāniķim. Rezultāts – tehniski "nokauts" un mežā pamests BMW, kas tā īpašniekam no turienes bija jāsavāc paša spēkiem.

Svētdien, 3. decembrī, aculiecinieks Raitis savā "Facebook" profilā publicēja fotogrāfijas ar Baložu mežā pamestu BMW. Kāds cits vērīgais piebilda, ka mežā tas BMW tur jau mētājas vēl no piektdienas, 1. decembra.

Vēlāk pie šī ieraksta "Facebook" pieteicās arī pats automobiļa īpašnieks Toms, kurš paziņoja, ka savu "BMW 523i" nu ir atradis un ar evakuatoru aizvedis no meža.

"Garš stāsts – noplīsa bembis, atstāju Baložos. Caur paziņām atradu kaut kādu "meistaru", un, lūk, šis meistars uzmeistaroja tā, ka piedzēries izdomāja patrakot ar BMW. Lūk, rezultāts," notikušo skaidro automobiļa īpašnieks.

Kā redzams fotogrāfijās, ar BMW mehāniķis ir ārdījies tā, ka no diska ir nomaukusies riepa un tā izārdījusi daļu riteņa arkas un aizmugurējā bufera. Vēl arī automobilim ir noskrāpēta un iebuktēta virsbūves kreisā puse, tostarp nolauzts sānskata spogulis ar visu korpusu. Acīmredzot, mežā, "griežot saulītes", aizķerts kāds no kokiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!