Foto: Vida Press
Smalki burziņi sabiedrības dāmām ir lieliska iespēja publiski apliecināt savu labo gaumes izjūtu, un šovbiznesa zvaigznes vislabprātāk pieturas pie senās patiesības, ka mazāk ir vairāk. Savukārt tad, ja augstdzimusi lēdija atļaujas uzvilkt atklātu tērpu, daudzi, visticamāk, pārsteigumā izbolīs acis.

Šonedēļ par sevi likusi runāt 22 gadus vecā britu aristokrāte lēdija Amēlija Vindzora, kura pirmdien Londonā notikušo "Britu modes balvu" pasniegšanas ceremoniju apmeklējusi provokatīvā tērpā, kas darināts no caurspīdīga auduma.

Amēlijas kleita atsegusi gana daudz vizuālo dotumu – tās smalkais, caurspīdīgais audums ļāvis novērtēt zem tērpa uzvilkto apakšveļu un lēdijas slaidās kājiņas.

Britu mediji steidz vēstīt, ka lēdijas tērps balansējis uz šauras robežas, un arī stila kritiķu vidū nav vienprātības par to, vai viņai izdevies nepārkāpt aristokrātu ģērbšanās etiķeti.

Jāatzīmē, ka Amēlija var lepoties ar gana iespaidīgiem radurakstiem un viņas dzīslās rit karaliskas asinis. Simpātiskās sievietes tēvs ir grāfs Džordžs Vindzors, savukārt vectēvs – Kentas hercogs Edvards, kurš ir Lielbritānijas karalienes Elizabetes II brālēns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!