Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas sākumā Kensingtonas pils izplatīja oficiālu paziņojumu, ka princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu (attēlā). Kopš priecīgo jaunumu pavēstīšanas pāra vārds ne uz brīdi nav pazudis no tabloīdu ziņu virsrakstiem.

Britu karaliskās ģimenes fani ir burtiski izslāpuši pēc jaunām ziņām par prinča un viņas līgavas privāto dzīvi. Jo īpaši aktīvi tiek vētīta Meganas pagātne, kurā, kā zināms, ir arī viena šķirta laulība ar amerikāņu filmu producentu Trevoru Engelsonu.

Tāpat arī liela uzmanība tiek pievērsta 36 gadus vecās Meganas etniskajai izcelsmei. Viņas tēvs ir amerikāņu kinematogrāfs Toms Mārkls, kura dzīslās rit holandiešu un īru asinis, savukārt mamma – afroamerikāniete Dorija Radlana, kura strādā par jogas instruktori un sociālo darbinieci.

Britu mediji naski noskaidrojuši, ka Harija topošās sieviņas vecāki izšķīrušies, kad viņai bija tikai seši gadiņi. Meganai ir pusbrālis Tomass un pusmāsa Samanta.

Savukārt nelielu ieskatu Meganas bērnībā iespējams gūt, pateicoties privātiem ģimenes foto, kas šonedēļ nonākuši atklātībā. Fotogrāfijas uzņemtas pirms daudziem gadiem, kad mazā Megana, visticamāk, nemaz nenojauta, ka kādu dienu apprecēsies ar īstu princi.

Jau vēstīts, ka Harija un viņa mīļotās kāzas notiks Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī 2018. gada maijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!