Foto: Juris Millers / Twitter.com

"Arī bagātie raud..." ar šādu piebildi sava sociālā tīmekļa "Twitter" profilā Juris Millers publicējis fotogrāfiju ar autoavāriju, kas notikusi Dzirnavu un Gogoļa ielas krustojumā, Rīgā.

Kā redzams aculiecinieka fotogrāfijā, "Porsche 911 Carrera S" vadītājs nav ticis galā ar jaudīgā aizmugurējo riteņu piedziņas spēkrata vadību un ietriecies ceļa norobežojošajā barjerā.

Spriežot pēc publiski pieejamās informācijas CSDD e-pakalpojumos, šis "Porsche 911" Latvijā pirmo reizi uz tehnisko apskati devās šī gada septembrī, kur tam ticis reģistrēts nepilnu 100 tūkstošu kilometru nobraukums. Visticamāk, šis mazlietotais "Porsche" tikai šoruden tika pirmo reizi reģistrēts Latvijā un tā vadītājam šī ir pirmā ziemas sezona ar to.

"Porsche 911 Carrera S" ir aprīkots ar 400 zirgspēku jaudīgu 3,8 litru sešcilindru motoru. Šāds auto no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs un maksimāli spēj pārsniedz 300 km/h. Lietoto auto tirgū šīs modifikācijas auto ar nepilnu 100 tūkstošu km nobraukumu maksā no 70 tūkstošiem eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!